Kuky's

LIVRARE SI TRANSPORT – Delivery Terms

 

Livrare si transport – Delivery & Shippment costs

Www.kuky-s.ro isi rezerva dreptul sa confirme comenzile telefonic inainte de expedierea lor.

Livrarea produselor se face prin intermediul serviciului de curierat URGENT CARGUS, in zona acestuia de acoperire din Romania, prin oricare alt curier rapid acolo unde URGENT CARGUS nu poate ajunge, prin POSTA ROMANA sau curierul ales de catre Client, la solicitarea acestuia.

Clientii pot opta si pentru ridicarea comenzii personal de la depozitul firmei din Constanta, Bd. I.C.Bratianu nr.131. Vezi pe site localizarea firmei prin Google Maps.

  1. Costul livrarii

Pentru comenzi mai mici de 650 RON:

  • 24 RON pt un colet de 2kg (pentru fiecare kg suplimentar se adauga 1.9 lei), pentru localitatile principale in care URGENT CARGUS face livrari fara costuri suplimentare.
  • Pentru localitatile aflate in afara acestor zone acoperite de URGENT CARGUS se plateste suplimentar o taxa in functie de numarul de kilometri dus-intors de la localitatea principala. Clientii vor fi informati la momentul confirmarii comenzii despre acest cost suplimentar.

                        Pentru comenzi mai mari de 651 RON:

  • Costurile de transport sunt suportate de JEKORIP FIRST S.R.L., in localitatile principale in care URGENT CARGUS face livrari fara costuri suplimentare.
  • Pentru localitatile aflate in afara acestor zone acoperite de URGENT CARGUS se plateste suplimentar o taxa in functie de numarul de kilometri dus-intors de la localitatea principala. Clientii vor fi informati la momentul confirmarii comenzii despre acest cost suplimentar.
  • Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la adresa office@kuky-s.ro.

 

PENTRU  LIVRARILE  DIN  AFARA  TERITORIULUI  ROMANIEI

Pentru Europa, cu titlu inclusiv, este folosita firma de curierat DPD.

Costurile livrarii depind de la tara la tara, din acest motiv veti fi anuntati telefonic sau pe what’s up de acest cost, ramanand la latitudinea dumneavoastra sa acceptati sau nu acest cost. In cazul neacceptarii acestuia, livrarea nu are loc si comanda se anuleaza

  1. Termenul de livrare – Delivery Period

Livrarea se face dupa ce toate produsele au fost comandate si rezervate la furnizori sau in depozitul nostru.

Produsele comandate se pot ridica direct de la depozitul nostru fizic din Bd.I.C.Bratianu nr.131 (vis a vis de Cimitirul din Bratianu, in spatele depozitului Bere Bauturi Bucuresti) sau pot fi livrate de firma de curierat URGENT CARGUS sau oricare alt curier rapid alege cumparatorul, pe costul acestuia.

Livrarea produselor se face in termen de 24/72 ore de la confirmarea telefonica a comenzii.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului.

Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

  1. Factura si chitanta – Invoice & Receipt

In cazul livrarii catre persoane fizice, in colet se va afla factura fiscala iar URGENT CARGUS va elibera chitanta pentru incasarea contravalorii marfii.

In cazul livrarii catre persoane juridice, in plic se vor  gasi atat factura fiscala cat si chitanta, ambele emise de  JEKORIP FIRST S.R.L.

 

Aboneaza-te la Newsletter!
Vei primi noutăți despre cele mai noi decorațiuni si produse "Kuky's"!