Kuky's

“SWEETS FOR MY SWEET”

De aproape 20 de ani ne prezentăm în fața dumneavoastră cu cele mai frumoase și moderne decorațiuni comestibile și necomestibile pentru torturi și prăjituri.

Amintiți-vă de propriul tort de nuntă, de tortul de botez, cel de aniversare sau un tort pentru o altă ocazie.!

Amintiți-vă de ornamentul mirilor, decorul de botez, povestea de pe tort din vafa imprimată și setul de jucării din plastic, florile din zahăr sau vafă, baroturile și sferele argintii care au înfrumusețat tortul, toate, doar de la KUKY’s !

“IDEEA NOASTRA DE AFACERE”

Dorim să vă oferim cele mai noi produse din domeniu, cele mai bune materiale și ustensile suport, așa cum apar ele pe piața mondială.Clienții noștri merită pe deplin acest efort.

Pentru bună acoperire a zonelor geografice cu produse, ca și pentru o relație mai apropiată cu clienții noștri, ne sprijinim pe o forță proprie de vânzări dar și pe o rețea de distribuitori zonali, prin care dorim să venim cât mai repede și corect în întâmpinarea cerințelor fiecărui client existent sau potențial al firmei.

Creșterea numărului de produse, a numărului de clienți ca și îmbunătățirea conceptului afacerii ne determină să edităm periodic materiale tipărite: catalogul general (o dată la doi ani), display prezentare produse (odata cu catalogul), decojurnale cu produse specifice de Crăciun sau Paști.

O componentă majoră a relației cu clienții noștri o reprezintă suportul online oferit, prin care clienții noștri sunt puși la curent cu noutatea sau disponibilitatea unor produse, oferte speciale (prețuri speciale, discount-uri de lucru, pachete comerciale, etc.). Suportul logistic se bazează pe livrarea la sediul clientului prin intermediul prin curierat rapid, în maxim 48 de ore orice comanda fiind onorată în limita stocului disponibil.

“ȚINTA NOASTRĂ ESTE”

Dorim să vă oferim un suport tehnic și informațional mult mai bogat, să vă oferim produse calitative, cu aspect deosebit și în condiții comerciale care să permită dezvoltarea relației noastre. Ne dorim o mai mare interacțiune cu clienții noștri, dar și cu consumatorii delicioaselor produse de cofetărie și patiserie.

“ALĂTURI DE DUMNEAVOASTRĂ”

Dacă acum mai bine de 16 ani comercializam doar seturi decor (cake- kit) din plastic pentru ornat torturi și prăjituri, pe parcurs am introdus în programul de produse și am deschis interesul cofetarilor și către alte decoruri, tehnici decorare și accesorii pentru laborator.

Putem spune cu mândrie, că am contribuit la formarea și dezvoltarea acestei piețe, la informarea clienților asupra valorii pe care o adaugă unui produs de cofetărie si folosirea decorațiunilor comercializate de firma noastră.

În prezent avem o gamă de produse diversificată, iar alături de cake-kit-urile menționate mai sus, puteți beneficia de vafe imprimate, lumânari diverse, ornamente de nuntă și suporturi de tort, ornamente de botez diverse, flori din vafă, zahăr sau pastillage, diverse decoruri din zahăr și ciocolată, folii de transfer pentru ciocolată, baroturi și sfere argintii, diverse dantele și benzi decor, accesorii laborator și materii prime.

Ca element interesant, suntem prima firmă din România care a dezvoltat conceptul și tehnica fotografiei pe suport comestibil, astfel încât, în oferta firmei noastre și-au găsit loc imprimantele Kuky’s Freedom, care de la model la model au devenit mai performante, cu mai multe facilități și mai apropiate de utilizator. Pentru întregirea gamei, comercializăm cerneală comestibilă, cartușe cu cerneală comestibilă, precum și suportul comestibil de imprimare, foaie de vafă.

“KUKY’S – GARANȚIA CALITĂȚII”

Pentru protejarea clienților noștri, ca și îmbunătățirea relațiilor cu aceștia, firma noastră comercializează produsele sub o marcă de comerț proprie, care vă este binecunoscută, Kuky’s.

Alegerea cu grijă și selectarea furnizorilor ne-au permis comercializarea și condiționarea unor produse de înaltă calitate și la prețuri competitive.

V-am convins ! Veverița întâlnită de dumneavoastră și pe ambalajele produselor comercializate, reprezintă dorința noastră de a vă oferi cele mai frumoase decoruri și cele mai bune produse.

Vă stăm la dispoziție, de asemenea, cu informații tehnice despre produsele noastre.

“ÎN LOC DE ÎNCHEIERE”

Sperăm ca rândurile de mai sus v-au facut o părere despre ce înseamnă conceptul Kuky’s și echipa noastră, noutatea și calitatea decorațiunilor comestibile și necomestibile Kuky’s, suportul pe care-l asigurăm clienților noștri ca și grija noastră pentru produse de cofetărie și patiserie cât mai frumos decorate.

Vă mulțumim si va invitam sa vizionati si magazinul on-line!

Aboneaza-te la Newsletter!
Vei primi noutăți despre cele mai noi decorațiuni si produse "Kuky's"!